Fraktpolicy

Gällande frakt

Vi bjuder på frakten 

  • Varor finns i Sverige och skickas inom 1-3 arbetsdagar + administration 1 dag efter erlagd beställning. ”BEMI” kommer att informera om det skulle vara aktuellt till en försening utöver angiven frakttid. 
  • En av dina rättigheter som kund är att ”Du” som konsument kan häva ditt köp om ”BEMI” inte kan hålla dagarna för leveranstiden framkommer.
  • Paket hämtas ut med personlig och giltlig legitimation och ordernummer. Avisering kommer visas via e-post eller vanlig post, där framkommer det var och när paket ska hämtas och om du inte hämtar ut paketet har ”BEMI” rätt att debitera dig en avgift på 300kr. 
  • Du som konsument står för returfrakten. Returen ska ske inom 14 dagar räknat från det datum om utövande av ångerrätt lämnades till ”BEMI”. Ansvaret hos konsumenten när det returneras ska det vara välpackat. Om inte returen är i godtagbar skick har Bernard Stockholm AB rätt att göra ett värdeminskningsavdrag. Returer ska göras till ”BEMI” enligt de metoder och anvisningar som hemsidan  eller kundtjänst anger. 

Läs mer i våra allmänna villkor 

Varukorg
Bli medlem - Få 10% på nästa köp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan och missa aldrig den senaste produkten eller ett exklusivt erbjudande.